Myyntipaikat

Myyntipisteiden varaaminen

Mikäli sää on suosiollinen, uskomme tapahtuman yleisömäärän olevan vähintään 500 henkilöä. Tapahtuma on siis oiva paikka tuotemyyntiin ja palvelujen esittelyyn.

Tavoitteenamme on, että tapahtumassa tuotaisiin esille paikallista ja alueellista osaamista eri muodoissa. Toivomme, että yleisö voi ostaa tapahtumasta mm. marjoja, juureksia, vihanneksia, yrttejä, kukkakimppuja, maalaisleipää, käsitöitä, lahjatavaroita, leivonnaisia ja kaikkea muuta mukavaa.

Myyntipaikkojen koot ja hinnat

Myyntipaikan koko on maksimissaan 4 x 4 metriä, hinta vain 10€. Sähköstä peritään 5€ lisäveloitus. Paikkamaksu maksetaan tapahtumassa käteisellä.

Peräkonttikirppis-alue

Tapahtumassa on erillinen alue ns. peräkonttikirppis myyjille. Paikan hinta on vain 10€ ja se maksetaan käteisellä tapahtumassa. Myyntipaikalle on mahdollisuus parkkeerata auto.

Myyntipaikan varaaminen

Myyntipaikat jaetaan varausjärjestyksessä, kuitenkin pyrimme huomioimaan toivomukset.

Kaikki myyntipaikkojen varaukset voi tehdä numerosta: 050-5301685 tai sähköpostiin: sanna.viitanen@heinapaali.fi

Tapahtumapäivänä...

Myyntipisteitä voi tulla kokoamaan la 1.7 klo 8.00 alkaen ja niiden tulee olla valmiita ehdottomasti viimeistään klo 10.00. Pistettä ei saa purkaa ennen kuin tapahtuma on päättynyt (noin klo 14.00).

Näytteilleasettajien tulee tuoda paikalle kaikki pisteessään tarvitsemansa kalusteet, teltta ja jatkojohdot. Autot tulee siirtää pois tapahtuma-alueelta viimeistään klo 10.00 (tämän ei koske peräkonttikirppis aluetta). Näytteilleasettajien tulee kerätä kaikki pisteestä aiheutuneet roskat ja siivota jälkensä huolella.

Mukavaa toripäivää kaikille!